Uniek fotomoment Boog tijdens Baistemaart

Tijdelijk geen spandoeken langs Winsumerdiep

Grijp maandag 18 oktober je kans tijdens de Baistemaart! Maak een unieke foto bij de Boog van het mooiste en meest gefotografeerde plekje van Winsum zonder spandoeken. De bewoners van de Westerstraat met spandoeken in hun tuin langs het Winsumerdiep, lassen speciaal vanwege de Baistemaart een ‘spandoekpauze’ in.

Sinds juli maken veel bewoners van de Westerstraat langs het Winsumerdiep hun mening over de bouwplannen van de gemeente duidelijk via spandoeken in hun achtertuin. Foto’s maken van(af) de Boog en naar het centrum varen is sindsdien veel minder aantrekkelijk voor de vele toeristen en recreanten. Niet iedereen stelt dat op prijs of heeft begrip voor de boodschap dat het mooie groene uitzicht en het meer dan 1000 jaar oude jaagpad zullen verdwijnen als het bestemmingsplan Boogplein Winsum doorgaat.

De traditionele veemarkt met bijbehorende activiteiten voor jong en oud is voor alle spandoekeigenaren aanleiding voor een spandoekpauze: “We willen natuurlijk dat iedereen tijdens het belangrijkste dorpsfeest van het jaar kan genieten van de festiviteiten in de prachtige centrumomgeving. Hierbij passen geen ontsierende spandoeken met actieleuzen in het Allermooiste dorp van Nederland. Daarom halen we graag tijdelijk de spandoeken neer tijdens de Baistemaart op maandag 18 oktober.” We hopen op een grote opkomst en een gezellige markt voor iedereen.

Zie ook persberichten

Eén opmerking over 'Uniek fotomoment Boog tijdens Baistemaart'

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: