Kandidaten per provincie verkiezing Boom van het Jaar

Boom van het Jaar verkiezing

De provinciale winnaars van de verkiezing De Boom van het Jaar voor 2021 zijn bekend. Uit de maar liefst in totaal 125 bomenverhalen zijn er 12 gekozen, één voor elke provincie. Ook de drie iconische bomen langs het jaagpad maakten kans op wat je de provincietitel voor deze verkiezing zou kunnen noemen. Het meedingen is nu echter geschiedenis, want helaas behoren deze drie knotlindes niet tot de favorieten van de jury. Voor Groningen kwam als kandidaat uit de bus Een enorme overlever uit Den Ham. Vanaf vandaag – 1 september – kan iedereen stemmen en zo meebeslissen welke boom winnaar van de nationale titel De Boom van het Jaar 2021 wordt. De verhalen van de bomen, de jurykeuze per provincie en het laatste nieuws staan op Boom van het Jaar. Via social media en de site kun je tot 18 oktober a.s. 12.00 uur stemmen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: