Knotlindes jaagpad kandidaat Boom van het jaar

De drie beeldbepalende knotlindes langs het jaagpad bij het Winsumerdiep doen mee aan de Boom van het Jaar verkiezing 2021. Deze verkiezing draait om markante bomen met een bijzonder (historisch) verhaal of een bijzondere maatschappelijke waarde voor een dorp of stad. Bomen vertolken een emotionele waarde; zij vertellen ons verhalen die het waard zijn om met elkaar te delen en herinneren. Het gaat om het verhaal achter de boom dat vertelt wat het belang van de boom voor zijn omgeving, de maatschappij en zijn geschiedenis is. Die elementen zijn belangrijk voor de beoordeling. Een vakjury kiest een boom per provincie als kanshebber. De organisatie maakt 30 augustus de 12 genomineerden bekend en van 30 augustus tot 18 oktober 12.00 uur kun je stemmen op je favoriete boom. 20 oktober 2021 wordt de winnaar bekend gemaakt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: